+31 (0)36-540 6030        | 

Geen zorgen

Alles wordt geregeld.

Sports Travel

De wereld van Sports Travel vraagt ook buiten de sportlijnen om het leveren van topprestaties. Goed dat THL Sports Travel er voor je is. Onderdeel van THL Groups, Sports & Events met een track record aan sport- en travel management ervaring. 

Als Official Travel Partner van AZ, sc Heerenveen en FC Volendam, en Official European Travel Partner van FC Utrecht, en reispartner van onder meer Nevobo, KNAU, de Nederlandse Handboog Bond en Sport Management Organisaties als Global Sports Communication, weten we wat presteren in binnen- en buitenland inhoudt. Wij gaan ver, héél ver in het compleet ontzorgen van reizen. Alles wat zich verhoudt tot Sports Travel nemen wij voor jouw team, bond of organisatie uit handen. Wij zijn ook topsporters in ons vakgebied en gaan door tot het einde.

Ontdek onze toegevoegde waarde in Sports, mail naar sports@thltravel.nl 

Wereldwijd presteren.

Voor elke wedstrijd is een goede voorbereiding en succesvolle uitvoering essentieel. Bij Sports Travel is dat niet anders. Omdat we zelf de wereld over reizen, weten we wat er op de locatie speelt. Wij managen, onderhandelen, coördineren en evalueren. Waarbij we niet nerveus worden van last minute sporters invliegen of acuut aangepaste draaiboeken. Dat is a part of the game. Zeg maar wanneer we gaan!

THL Sports Travel haalt het beste voor je naar boven. 

  • Ervaring, topsportmentaliteit en toewijding
  • Flexibiliteit en maatwerk merk je bij ons pas echt
  • Een sterk team inclusief vaste Project Manager
  • Persoonlijke aandacht gecombineerd met technologie
  • Partnership in de voorbereiding, uitvoering en afronding
  • We werken transparant en staan
    open voor feedback

Onze toegevoegde waarde in detail uitgevoerd

Jouw vraag
heeft onze aandacht.