+31 (0)36-540 6030        | 

Exclusieve maatwerkvakanties.

THL Leisure

Exclusiviteit. One of a kind belevingen. Complete ontzorging. Dat is THL Leisure. ‘Your Personal Travel Specialist’ voor volledig verzorgde premium ‘door-to-door’ vakantiereizen. THL Leisure is een exclusief serviceconcept voor iedereen die een high-end vakantie wil boeken. Waar ter wereld en hoe luxe de vakantie ook gevierd mag worden, THL Leisure maakt het waar met persoonlijke aandacht en expertise voor exclusief maatwerk en maximale ontzorging. Vertel ons je reiswensen en mail naar leisure@thltravel.nl. Wij staan voor je klaar.

 

 

Volledig ontzorgd, waar ook ter wereld.

Wij regelen het.

Reizen in stijl. Genieten in stijl. Na een inventarisatie van je wensen en voorkeuren,
gaan wij aan de slag om een compleet op maat gemaakte reis te ontwerpen. Niets is onmogelijk of te gek. Exclusiviteit is immers standaard bij THL Leisure. Je ontvangt van ons een volledig uitgewerkt persoonlijk reisvoorstel, waarna we in overleg samen de puntjes op de i zetten. Het resultaat is je eigen, unieke en bovenal premium reis voor jou en je selecte gezelschap. Het grote genieten kan beginnen!

 

 

 

“ Heerlijk wegdromen in je hangmat op het strand van Tulum. Direct vanuit je lodge waterbuffels begroeten. Of genieten van verbluffende vergezichten over de Cycladen vanaf de rand van je zwembad. THL Leisure maakt het mogelijk. En nog zovéél meer.”

Jouw vraag
heeft onze aandacht.