+31 (0)36 54 06 034        | 

Overweldigende indrukken.

Groups & Events

Naast Travel Management zijn wij specialist in Groups, Sports & Events. Dat is waar wij in uitblinken. Door altijd de wensen en doelstellingen van je bedrijf of organisatie voorop te stellen. Door de inzet van een met reispassie en creativiteit overladen team dat voor je klaar staat om je maximaal te ontzorgen. Onze servicegerichtheid merk je in alles. Zowel in travel als in logistiek. In het advies voor content en communicatie, maar ook in het gebruik van slimme online informatie- en registratieoplossingen. Kortom, je krijgt de volledige support en persoonlijke aandacht van vaste projectmanagers. Ze zijn 24/7 voor je beschikbaar. Meer weten? Vul dan onderstaand formulier in!

Onuitwisbare herinneringen. Ga mee!

Een belangrijke gebeurtenis binnen de organisatie tot een memorabel moment maken. Relaties binden, boeien en ze wow-momenten laten beleven. Voor dit en méér kun je bij Groups, Sports & Events terecht. Je hebt plannen om je relaties te belonen voor hun jarenlange vertrouwen. De zaak bestaat 25 jaar. Of je wilt het verkoopteam stimuleren. Maar hoe pak je het aan? Hoe krijg je een event waar iedereen nog lang over napraat? Als ervaren reis- en eventpartner in onder meer incentives, groepsreizen, sportreizen, teambuilding, congressen, zakelijke bijeenkomsten en productlanceringen staat THL Travel voor je klaar.

BUZZ CREËREN

Groepen van 10 tot 1000+ deelnemers hebben onze maximale aandacht. Laten we samen kijken of we vooraf een ‘buzz’ kunnen creëren. Het verhaal dat door de hele organisatie zoemt en triggert. Zo wordt een incentive dé uitdaging waarvoor je alles op alles zet en een event dé happening waar je bij moet zijn. Laat ons met je meedenken voor die doelgerichte communicatie, onverwachte extra’s en details die je zelf niet verzint. Wij bedenken het en voeren het tot in de puntjes voor je uit. Ben je er klaar voor?

Jouw vraag
heeft onze aandacht.